Mikulášský pochod 2005

Pochod byl 3.12. 2005 v sobotu. Začínal v 17 hodin na Červené louce nad Řevnicemi. Na pochod jsem se hodně těšila a chtěla jsem se na něj vydat sama. Nakonec jsem šla z domu s Aničkou, Ondrou, jejich rodičema a Eliškou, protože to jsou moji sousedé. Nakonec jsem byla ráda.

Sešlo se nás tam celkem hodně. Za úkol jsme měli projít „Branou pekel“.Na pochodě jsem šla s Dominikou – Prďolou, malým Patrikem a s jeho mamkou. Když jsme procházeli branami tak nás strašili čerti. Najednou jsem uviděla na zemi ležet čerta, myslela jsem si, že je to nějaký vycpaný čert. Procházeli jsme okolo něho a najednou čert vyskočil a já jsem se strašně lekla.

Patrikova mamka šla jako první a myslím, že se lekla ještě více než já sama.Dále jsme potkali Anděla s čertem. Najednou mi někdo začal zvedat čepici, podívala jsem se, kdo to je. Byl to čert! Při pohledu na něj jsem se lekla.Potom jsme došli na rozcestí, kde stál čert a řekl nám, že tato cesta vede do pekla a ta druhá k Mikulášovi.

Dostali jsme se k Mikulášovi, protože jsme správně uhodli otázky.Ten nám nadělil dárečky a sladkosti.Potom jsme si upekli vuřty na ohýnku a pěkně popovídali.Domů jsem šla zase s Aničkou, Ondrou a Eliškou. Na pochodě se mi moc líbilo.

Anika

Vytvořil: Péťa | Přidáno: 2007-02-04 16:35:55 | Sdílej na Facebooku